TB2X – Website laten maken Groningen

Werkwijze

Bij TB2X werken we met een vaste aanpak om samen tot een goed eindresultaat te komen. In 10 heldere stappen is jouw website online binnen 4-6 weken. We spreken altijd een vaste prijs af, en kleine aanpassingen nemen wij voor onze rekening.

Werkwijze

Vanuit ons kantoor in Groningen helpen we ondernemers uit het hele land. Als je wilt weten hoe wij werken? Scroll dan naar beneden.

1

Eisen & wensen

Wat vind je mooi? Wat vind je niet mooi? Je kunt ons voorbeeld websites sturen en aangeven wat vereisten zijn voor je website. Hoe duidelijker je wensen zijn hoe beter, we krijgen dan een goed beeld van je droom website!

2

Prijsafspraak

Heldere prijzen daar houden we van.  Vrijblijvend wordt er een offerte opgesteld, zodra deze akkoord is gaan wij bouwen. De website wordt volledig werkend afgeleverd en is zelf te beheren via een gebruiksvriendelijke beheer systeem WordPress/WooCommerce.

3

Webhosting & domeinnaam

We kiezen samen een domeinnaam (www.mijnnaam.nl) & webhosting (je website op het internet). Heb je er al eentje? Geen probleem dan gebruiken we die. Webhosting kost bij ons €13,99 p/m. Je ontvangt hiervoor webhosting, een domeinnaam, zakelijk e-mailadres en SSL-certificaat. Daarnaast houden we je website 24/7 in de gaten of er geen storingen zijn.

4

Week 1: Wij gaan bouwen

We hebben over en weer contact gehad over de eisen en wensen van de website. Nu gaan we beginnen met het bouwen van je droom website! Dit kan worden gevolgd via onze bouwlocatie. Zo weet je precies wat er gebeurd. Heb je geen logo voor je website? Geen probleem! Deze maken we kosteloos voor je!

5

Oplevering

In het begin van de tweede week zullen wij een concept website opleveren. Hierbij kan er feedback worden gegeven en wordt de website ingericht hoe jij dit graag wilt.
6

Feedback

Nadat jij je website hebt gezien is er ruimte om feedback te geven. Wil je toch net even een andere indeling? Of twijfel je over de kleuren? Geen probleem wij passen dit graag voor je aan.

7

Afronding

Samen ronden we het project af. In ons portaal hebben we voor beginners van WordPress tutorials klaar staan om je te helpen met het beheren van je website. Als iedereen blij is sturen we de factuur toe.

8

Support

Iedereen heeft wel een vraag over de website of wil iets aangepast hebben. Geen probleem we helpen je kosteloos graag verder.

Bij nieuwe functionaliteiten of grote aanpassingen waar veel werk in zit zullen we samen om tafel gaan om de kosten te bespreken.

9

De website is online!

Je website is online en klaar om bezoekers te ontvangen! Je nieuwe website wordt volledig werken opgeleverd en is geschikt voor computer, tablet en mobiele telefoon.

10

Kom in contact

TB2X, gevestigd in Groningen, specialiseert zich in het ontwerpen en ontwikkelen van websites voor MKB-bedrijven en zelfstandige professionals, zowel binnen als buiten Groningen. Bij TB2X geloven we dat alles mogelijk is en streven we ernaar om aan al uw eisen en wensen te voldoen, zodat we een website kunnen creëren die perfect aansluit bij uw organisatie.