TB2X – Website laten maken Groningen

Website laten maken

Wil jij een website laten maken en deze goed laten scoren in Google? Wij bouwen supersnelle en mooie websites die je gemakkelijk zelf kan beheren. Door middel van online marketing zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf goed vindbaar is. Je nieuwe website is al online vanaf € 1499 euro.

Website laten maken

Website laten maken? Laat dit ontwikkeling door een professionele partner in Groningen. Bij TB2X staan we klaar om u te assisteren bij het creëren van een website die voldoet aan al uw wensen en behoeften. Onze websites worden gekenmerkt door hun gebruiksvriendelijkheid, compatibiliteit met mobiele apparaten en zoekmachineoptimalisatie. 

We begrijpen dat uw website het visitekaartje van uw bedrijf is en daarom zorgen we voor een professionele en hoogwaardige ontwikkeling ervan. Vertrouw op ons voor het laten maken van een professionele website in Groningen!

1.

Eisen en wensen

Eerst gaan we praten over wat voor soort website je nodig hebt. Wil je een portfolio, een blog, een webwinkel of iets anders? Dan maken we een ontwerp, een soort blauwdruk, van hoe de website eruit moet zien. Dit omvat waar de foto's, tekst en knoppen komen te staan.

2.

Bouw op testlocatie

Nu begint het bouwen! We gebruiken code om de website tot leven te brengen. Dit is als het leggen van de stenen van een huis. We zorgen ervoor dat de website er goed uitziet op zowel computers als telefoons, zodat mensen het gemakkelijk kunnen gebruiken, waar ze ook zijn.

3.

Vullen en livegang

Nu is het tijd om de website te vullen met inhoud. Dat betekent tekst schrijven, afbeeldingen toevoegen, afhankelijk van wat je nodig hebt. Als alles in orde is, lanceren we de website! Dat betekent dat we het online zetten.