TB2X – Website laten maken Groningen

Webontwikkeling Groningen

Webontwikkeling

Met het ontwikkelen van een website bij TB2X zorgen we voor een volledige werkende website die past bij jouw eisen en wensen. 

Besteed je beheer uit of beheer je eigen website

We gebruiken namelijk het CMS-systeem WordPress. Zo is je website professioneel, snel en toekomstbestendig. Je kunt je website zeer eenvoudig zelf aanpassen waarbij de consistentie niet in gevaar komt.

Je website werkt op telefoon,pc en tablet

Onze websites zijn vormgegeven voor alle apparaten. Of je nu op een smartphone, tablet of laptop zit het ontwerp is passend vormgegeven. Met een responsive website bied je jouw bezoekers de allerbeste ervaring.

Geoptimaliseerd voor zoekmachines

Zo zorgen we ervoor dat je website voldoet aan de kwaliteitseisen van Google. Als je een website bij ons laat maken is deze snel en SEO geoptimaliseerd. Dit is een belangrijke basis voor je online vindbaarheid.

Betrouwbare Nederlandse webhosting

Onze prioriteit ligt bij het bieden van optimale prestaties voor je website, daarom maken we uitsluitend gebruik van Nederlandse webhosting. We streven naar betrouwbaarheid, snelheid en uptime van 99,9%

Wij houden je website altijd in de gaten

We monitoren voortdurend de status van je website om te waarborgen dat deze consistent beschikbaar is. Met onze real-time monitoring blijf je op de hoogte van eventuele onderbrekingen, waardoor je website altijd online en bereikbaar blijft voor jouw bezoekers

Bouw op testlocatie

Een goede website is misschien wel het meest waardevolle marketingmiddel van je bedrijf. Een website biedt de mogelijkheid om je bedrijf te laten zien, je product te verkopen en de kernwaarden te delen met de buitenwereld. Wanneer je een website laat maken dan heb je een online visitekaartje waarmee je klanten kan overtuigen waarom je bedrijf. Dankzij onze kennis en Dankzij onze jarenlange ervaring, kennis en onze tevreden klantenkring kunnen wij jou helpen met het maken van je droomwebsite. Wij doen niet aan loze beloftes, ingewikkelde contracten en torenhoge prijzen. Je website laten maken door specialisten? Neem dan contact op met TB2X.

Kosten website laten maken

Op deze vraag kan niet direct een antwoord worden gegeven. Bij een website laten maken spelen meerdere factoren mee. Elk website, webshop of homepage is net zo uniek als je bedrijf. De vraag naar de kosten van een individuele website kan niet in het algemeen worden beantwoord. Elke website, website of homepage is net zo individueel als jouw bedrijf.

Onze ervaring is dat veel klanten niet precies kunnen inschatten hoeveel pagina’s de website moet hebben en welke functies het exact moet hebben. Tijdens een website laten maken ontstaan er nieuwe ideeën voor teksten en functies. Toch is het belangrijk om een startpunt te hebben als richtprijs voor een website. Gemiddeld kun je uitgaan van circa €100,00 euro per pagina. 

Zoekvriendelijke website

Een website laten maken alleen is niet voldoende. Het is ook belangrijk om online goed gevonden te worden. Daarom zijn al onze websites zoekmachinevriendelijk opgebouwd. Wij vinden het namelijk ook belangrijk dat je websites goed vindbaar is. Heb je al een website maar deze is nog niet goed vindbaar in zoekmachines zoals Google en Bing? Ook dan kan je contact met ons opnemen. Ons team van expert staat voor je klaar om ervoor te zorgen dat je website wel goed gaat presteren. Het is niet altijd nodig om een compleet nieuwe website te laten maken, in sommige gevallen is het optimaliseren van je huidige website ook mogelijk.