TB2X – Website laten maken Groningen

Veelgestelde vragen

Bij ons zit je nooit vast aan een contract als je een website laat maken. Nadat de website is opgeleverd kun je er voor kiezen om Hosting af te nemen. Wij doen kosteloos kleine aanpassingen en lossen eventuele problemen op. Een hosting contract is maandelijks opzegbaar.

Het verschilt per website hoe lang het duurt voordat deze klaar is. Dit hangt er van af of content zoals teksten en afbeeldingen beschikbaar zijn. Doorgaans zijn wij flitsend snel en maken wij je website in gemiddeld 2-4 weken.

Wij bouwen websites voor het MKB en ZZP’ers. Ben je op zoek naar een goede website, webshop of heb je hulp nodig met online marketing? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen je graag met online succes te behalen! 

De basis van een goede website begint bij mooie foto’s en goed leesbare teksten. Daarom wordt er samen gekeken welke teksten en afbeeldingen er op de website moeten komen. Wij schrijven de teksten niet zelf, deze kan je bij ons aanleveren en dan plaatsen wij ze op de website. Eventuele afbeeldingen kunnen wij wel regelen, mits deze beschikbaar zijn in de bibliotheek met premium afbeeldingen waar wij gebruik van maken.

Mocht je zelf liever geen teksten schrijven dan kunnen wij je hierbij helpen. Wij maken dan gebruik van ons netwerk van tekstschrijvers. 

Maar natuurlijk 😉 Wij gaan kijken welke bruikbare elementen we kunnen gebruiken. Als het mogelijk is dan updaten wij hem graag voor je. Het kan ook voorkomen dat het verstandiger is om een compleet nieuwe website te bouwen. Wij bouwen dan een nieuwe website op maat. 

Wij bouwen al onze websites met WordPress in combinatie met Elementor. Deze systemen zijn zeer gebruiksvriendelijk en heb je zo onder de knie. Wil je dit liever toch niet zelf doen? Wij nemen dit graag voor je uit handen, neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Bij het bouwen van de websites houden wij rekening met de basis voor SEO. Dit betekent dat de website technisch goed gebouwd is voor Google. Hiervoor zijn extra handelingen nodig om een hogere positie in Google te bemachtigen. Welke factoren er verbeterd moeten worden voor je SEO verschillen per website. Neem hiervoor contact met ons op voor de mogelijkheden.

We ontwerpen de website zo dat deze niet alleen op mobiel goed werkt, maar ook op de computer en de tablet. Dit komt door een responsive ontwerp en houdt in dat de website zich op het scherm van het apparaat aanpast.

Wij kunnen een gratis logo ontwerp voor je maken. Dit is een basis ontwerp, doorgaans is dit voldoende als je geen hoge eisen hebt voor een logo. Wij ontwikkelen geen huisstijl, wat wij wel doen is een website mooi vormgeven zodat deze bij jouw bedrijf past en een eigen uitstraling heeft.

Ook voor een webshop kun je bij ons terrecht. Deze bouwen wij altijd op basis van WooCommerce wat veel mogelijkheden biedt. Een website is altijd inclusief betaalmethoden zoals iDEAL. Via deze pagina vind je meer informatie over het laten bouwen van een webshop,

Indien je bij ons een Hosting pakket afneemt dan is dit standaard inbegrepen 😉