Diensten

Webontwikkeling

Wij richten ons met name op kleine ondernemingen en zzp’ers hiervoor maken wij professionele betaalbare websites. Ook bouwen wij oude websites om in een nieuw jasje.

Marketing & Social Media

Wij weten welke kanalen we moeten inzetten om kwalitatief verkeer naar je website te genereren. Met de online marketing willen jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Webhosting / domeinregistratie

Wij plaatsen jouw nieuwe website op een stukje internet (webhosting). Indien je nog niet in het bezit bent van een domeinnaam dan registeren we die samen.

Drukwerk

Marketing aan de hand van drukwerk en een website gaan hand in hand en zijn nog steeds erg belangrijk voor een succesvolle marketing campagne.

Website teksten

Opzoek naar goede webteksten? Webteksten worden op maat geschreven voor je website. Je bepaald je eigen doelgroep en in welke vorm je de doelgroep wilt aanspreken.

SEO optimalisatie

Je website beter zichtbaar maken op het internet? Wij maken van je website een SEO scan en gaan ervoor zorgen dat je website hoger in zoekmachines verschijnt.

Huisstijl ontwikkeling

Je bedrijf een nieuwe uitstraling geven? We helpen je graag bij de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl.

Meertalige website

Je huidige website laten vertalen en ook in het buitenland op de online kaart zetten? Momenteel beschikbaar: Duits, Frans en Spaans

Wij werken met:

TB2X Webontwikkeling en Marketing Groningen

Over ons

Wij zijn Tonnie Buist & Thijs Bruinsma. Marketeer en web ontwikkelaar en bouwen websites en webshops.

TB2X

Van Ketwich Verschuurlaan 100

9721 SW Groningen

Kvk-nummer: 84057483

Btw-nummer: NL863079696B01